O Nás

Jsme začínající firma NASUŠENO, pocházející z Liberce.

Naše produkty vznikly spojením designu, spontánního nápadu a hlavně přesvědčení, že i sušené produkty můžou být jednoduché, nepřesolené a hlavně chutné.

Když Vám řekneme, že nápad pro NASUŠENO vznikl z nudy a s chutí experimentovat, moc nám to asi věřit nebudete. Tím úplně prvním produktem bylo totiž domácí Jerky (sušené hovězí maso), při kterém se zrodila myšlenka vyrábět sušené produkty, které třeba na trhu jsou, ale dělat je .... trošku jinak.

Naší prioritou v gastronomii je obecně teorie, že každá surovina má svojí roli a každá z nich hraje rovnocenného partnera. Je jednoduché si namíchat směs založenou na soli, tuto chuť totiž všichni známe a zachrání nejeden nedokořeněný steak. Tento gastro styl však od samého počátku odmítáme. Naše směsi proto obsahují minimum soli, jsou totiž založeny na hlavní surovině, kterou vyladěně doplňují sušené bylinky. V cibulkové směsi tedy dominuje sušená cibulka s pažitkou, v rajčatové pak zase sušená rajčata, a takto můžeme pokračovat do nekonečna. :)

Produkty NASUŠENO, řada NAMÁSLO, vznikaly po dlouhých večerech, kdy nám různě dochucované máslo lezlo všemi cestami tam i zpět. Ale upřímně, šli bychom do toho znovu. ;) 

Každé balení NASUŠENO je totiž originál, do kterého jsme vložili obrovský kus úsilí a nadšení, vše podloženo ruční výrobou. Budeme rádi, pokud nám dáte zpětnou vazbu, abychom naše produkty mohli zdokonalit. Nálepky asi pořád budeme lepit křivě, ale to nám snad odpustíte. :)

Děkujeme za Vaší podporu.

Za NASUŠENO

Klárka & Adam.

Klárka

Je rodák z Liberce.  Vystudovala střední umělecko-průmyslovou školu, Bakaláře umění na TUL a Magisterské studium na VŠEM v Praze se zaměřením management firem. Mezi studii jezdila na výpomoc do kuchyně horské chaty v Rakouských Alpách. Ráda vaří, fotografuje, zpívá a tancuje. S Adámkem navštěvuje folklórní soubor Jizera. Profesně se věnuje grafice a marketingu. 

Adámek

Srdcem a původem z Moravy, dlouhodobě zabydlený na severu Čech. Vystudoval Podještědské gymnázium v Liberci, jeho koníčky pak jsou především hudba a kultura, zájem o moderní technologie a gastronomie. Můžete ho spatřit ve folklorním souboru Jizera, v komorním orchestru Regnis a v Podkrkonošském symfonickém orchestru v Semilech. Profesně se věnuje finančnictví a pojišťovnictví. 

 

Odeslat článek známému   Vytisknout